Amenzi rutiere mai aspre, din octombrie

Amenzi rutiere mai aspre, din octombrie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Pentru cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului sancțiunile vor fi, din luna octombrie, mai dure. Conform modificărilor aprobate pe 12 august, şoferii care vor fi prinşi ţinând în mână telefonul mobil sau orice alt dispozitiv de înregistrare vor fi sancţionaţi cu amendă cuprinsă între 870 şi 1.160 lei, și cu patru puncte de penalizare. Sancţiunea se aplică atât conducătorilor de vehicule cât şi celor de utilaje agricole sau de tramvaie. Aceeaşi amendă o vor risca şi cei care conduc vehicule pentru care nu este obligatorie deţinerea permisului de conducere, desigur cu excepţia punctelor de penalizare. În cazul în care această abatere este însoţită de o altă încălcare a legislaţiei rutiere, sancţiunea aplicată va fi amenda cuprinsă între 580 şi 725 de lei şi suspendarea dreptului de coduce pentru 30 de zile. 

Citit 933 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2019 17:49

1 comentariu

  • postat de Costi Luni, 23 Septembrie 2019 12:16 95.77.96.*** Link la comentariu
    1
    10

    Pacat ca i-au uitat pe pietonii care se arunca in strada cu ochii in telefon.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro