Ce au lăsat în urmă primarii Galațiului

Ce au lăsat în urmă primarii Galațiului

Evaluaţi acest articol
(19 voturi)
3 comentarii

De la mic la mare, toți avem sau ar trebui să avem ambiția de a lăsa ceva frumos în urmă: copii binecrescuți și realizați, creații artistice, fapte bune, lucruri care să îi determine pe cei veniți după noi să ne pomenească. Dar în urma primarilor ce-ar trebui să rămână şi ce-a rămas? Ne place sau nu, oraşele nu sunt doar oglinda oamenilor care le locuiesc, ci şi a primarilor aleși de aceștia să le conducă destinele. Adesea comparăm Galaţiul cu Braşovul, Clujul sau Oradea şi rămânem, de fiecare dată, cu un gust amar. „Ce-a făcut primarul? / - N-a făcut nimic!”, auzim adesea. Încercând să vedem, obiectiv, cum stau lucrurile, vom readuce în atenție ce au făcut, în ultimii 30 de ani, primarii Galaţiului, publicând, începând de săptămâna viitoare, o serie de articole pe această temă, sub semnătura Ancăi Melinte. Nu pierdeți din ochi „Viaţa liberă”!

Citit 2769 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 00:55

3 comentarii

 • postat de Antonescu Vineri, 11 Octombrie 2019 10:43 5.102.8.*** Link la comentariu
  0
  1

  UBSD, șterge-ți balele de la gură și calmează-te. Privește doar statistica INS și după aceea comentează. Județul Galați pierde în medie 200 de persoane lunar numai din sporul natural. Nu e luată în calcul imigrația. Probabil că 400 de persoane dispar lunar din județ. Acum, domnule UBSD, parcă te văd cu ochii roșii injectați cu semne de turbare și cu aceleași replici obosite de la antena, te întreb ce ai de câștigat să negi adevărul crunt?

  Raportează
 • postat de UBSD (Una Bucată Social-Democrat) Miercuri, 09 Octombrie 2019 14:58 78.96.82.*** Link la comentariu
  27
  5

  antonescule, omule... încearcă să delirezi în altă parte cât vrei! Mai sunt câțiva ca tine, dar, mnaa... încerc să fiu înțelegător cu cei care au un „pachețel de problemuțe” (Mircea Badea)! Fii atent cum facem! Eu îți spun cât se poate de civilizat ce trebuie, iar tu dacă înțelegi, bine, dacă nu, iarăși bine, asta e și probabil se datorează unor studii superioare de calitate slabă! Sau, mă rog, unde te-ai oprit matale!

  În primul rând, Galațiul NU este Valea Jiului 2!!! Combinatul încă merge, la fel și șantierul naval, cât și celelalte firme din Galați, dintre care unele sunt de IT și au parte de mult profit!

  În al doilea rând, nimeni nu a furat viitorul nimănui!!! Viitorul ni-l facem fiecare dintre noi! Dacă tu aștepți să-ți facă cineva viitorul moca, te duci prin Coreea de Nord sau Cuba, "stimabile". Dincolo de asta, spune-mi și mie în ce grotă locuiești, căci eu văd numai tineri pe străzi, tineri, care așa cum or fi ei, se duc la școală, liceu, facultate, serviciu etc. Și PUȚINE, NU „multe” apartamente părăsite de proprietari! Știi că este libertate de mișcare, nu???

  În al treilea rând, niciun primar nu a fost vreo catastrofă! Fiecare a făcut cât l-a dus tărtăcuța și niciunul nu a distrus orașul, deoarece orașul suntem NOI, NU un individ care conduce orașul d.p.d.v. administrativ!!! Iar dintre toți primarii, fix Ionuț Pucheanu i-a schimbat fața!!! Cele mai multe străzi (re)asfaltate, parcurile capătă o altă înfățișare, transport public din ce în ce mai modern / contemporan etc. În acest „etc.”, se mai numără două știri - una de ieri, alta de azi! Cea de ieri - se dorește modernizarea și reabilitarea Falezei! Cea de azi - se caută firme pentru lucrările dintre Str. Roșiori și Potcoava de Aur, lucrări printre care se numără "neutralizarea" cavernelor!

  Deci, rog frumos să nu mai manipulezi și să delirezi unde vrei, mai puțin în spațiul public, pentru că cei neinformați sau slab informați se pot lua după tine! Ce păcat că manipulatorii nu pot fi amendați sau arestați... Câți oameni din televiziuni, ziare și alde tine ar sta în închisoare frumușel...

  Raportează
 • postat de Antonescu Miercuri, 09 Octombrie 2019 12:39 37.161.19.*** Link la comentariu
  8
  24

  Am avut și avem numai catastrofe de primari. Toți primarii inclusiv pucheanu au distrus orașul. Toți au furat viitorul, au plecat mai toți tinerii, nu mai sunt copii, multe apartamente goale cu proprietari plecați în străinătate. Suntem deja Valea Jiului 2.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.