Contrabandist de motorină prins de poliţiştii de frontieră

Contrabandist de motorină prins de poliţiştii de frontieră
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Poliţiştii de frontierădin cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi - Biroul Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere au declanşat o acţiune pentru prinderea în flagrant a unui cetăţean român, despre care existau date şi informaţii că desfăşoară activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare de produse accizabile, cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Astfel, în baza autorizaţiei emise de către Judecătoria Galaţi, oamenii legii au făcut o percheziţie în municipiul Galaţi, la domiciliul unui cetăţean român, în vârstă de 52 de ani. Bărbatul fusese depistat în timp ce comercializa o cantitate de produs petrolier, cu miros specific de motorină, unei alte persoane.

„În urma percheziţiei domiciliare au fost descoperite şi reţinute, în vederea continuării cercetărilor, mai multe recipiente din material plastic ce conţineau aproximativ 200 de litri lichid inflamabil, uşor gălbui, cu miros perceptibil specific de motorină, în valoare de 1.140 de lei, şi 1.580 de ţigarete (79 pachete) diferite mărci, fără timbru, în valoare de 1.422 de lei. Bunurile, în valoare totală de 2.562 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Citit 2954 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.