Şoferii se aruncă în calea trenului

Şoferii se aruncă în calea trenului

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La această concluzie au ajuns, într-o singură zi, poliţiştii de la Transporturi, care au stat cu ochii pe felul în care conducătorii auto respectă regulile de circulaţie în zona căilor ferate de pe raza judeţului Galaţi. Acţiunea "Atenţie la tren", derulată cu sprijinul poliţiştilor de la Ordine Publică şi a celor de la Serviciul Rutier, s-a soldat cu sancţionarea a zeci de şoferi care şi-au pus vieţile în pericol prin nerespectarea semnalizării rutiere şi a obligaţiilor care le revin în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. Nu mai puţin de 50 de amenzi, în valoare totală de aproape 20.800 de lei au fost aplicate de poliţişti, care au reţinut şi cinci permise de conducere de la şoferii care au comis abateri mai grave. Aceştia nu vor avea dreptul să se mai urce la volan pentru următoarele 30 de zile. Unul dintre conducătorii auto sancţionaţi a rămas şi fără certificatul de înmatriculare al maşinii, dar şi fără plăcuţe.

Citit 1627 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2019 18:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro