Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

A XVII-a ediţie a expoziţiei temporare "Regina Toamnei, Crizantema" se va deschide la Complexul  Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi, joi, 24 octombrie, cu începere de la ora 12,00. Secţia Grădina Botanică va expune soiuri de crizanteme, cu valoare ştiinţifică şi ornamentală, alături de peste 20 de participanţi (firme de profil, producători, meşteri artizani), care vor avea la vânzare crizanteme şi tufănele, dar şi produse handmade, aducând astfel farmecul aparte al toamnei în instituţia muzeală gălăţeană.
Supranumită "floarea orientului" sau "floarea vieţii", crizantema este una dintre cele mai preţioase flori, dar şi una dintre cele mai graţioase plante cu origini asiatice. Potrivit unei vechi zicale din China, "cei ce doresc să fie fericiţi toată viaţa trebuie să cultive crizanteme", aceste flori fiind asociate cu vârsta înaintată, dar şi cu înţelepciunea.
Expoziţia "Regina Toamnei, Crizantema" de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi va fi deschisă pentru vizitare timp de patru zile, respectiv în perioada 24-27 octombrie. Începând de joi se va trece la programul de iarnă, accesul vizitatorilor făcându-se între orele 9,00 -17,00.

Citit 2162 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2019 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.