Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

A XVII-a ediţie a expoziţiei temporare "Regina Toamnei, Crizantema" se va deschide la Complexul  Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi, joi, 24 octombrie, cu începere de la ora 12,00. Secţia Grădina Botanică va expune soiuri de crizanteme, cu valoare ştiinţifică şi ornamentală, alături de peste 20 de participanţi (firme de profil, producători, meşteri artizani), care vor avea la vânzare crizanteme şi tufănele, dar şi produse handmade, aducând astfel farmecul aparte al toamnei în instituţia muzeală gălăţeană.
Supranumită "floarea orientului" sau "floarea vieţii", crizantema este una dintre cele mai preţioase flori, dar şi una dintre cele mai graţioase plante cu origini asiatice. Potrivit unei vechi zicale din China, "cei ce doresc să fie fericiţi toată viaţa trebuie să cultive crizanteme", aceste flori fiind asociate cu vârsta înaintată, dar şi cu înţelepciunea.
Expoziţia "Regina Toamnei, Crizantema" de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi va fi deschisă pentru vizitare timp de patru zile, respectiv în perioada 24-27 octombrie. Începând de joi se va trece la programul de iarnă, accesul vizitatorilor făcându-se între orele 9,00 -17,00.

Citit 1809 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2019 19:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro