UPDATE Poliția caută un MINOR DISPĂRUT după orele de curs | Copilul a fost găsit

UPDATE Poliția caută un MINOR DISPĂRUT după orele de curs | Copilul a fost găsit
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE Darius Constantin Miron, copilul de nouă ani dispărut în drum spre casă, după ce a plecat de la școală, a fost găsit. Conform polițiștilor, Darius nu a fost victima vreunei infracțiuni. Se pare că baiatul s-a rătăcit și a ajuns la o vecină. Femeia a anunțat poliția pentru că nu știa al cui este copilul, ea locuind de foarte puțin timp în oraș.


Un copil în vârstă de 9 ani a dispărut astăzi, 25 octombrie, iar părinții lui au cerut ajutorul poliției. Este vorba despre Darius Constantin Miron, care, în jurul orei 14,00, a plecat de la Școala nr. 18, acolo unde este elev, și nu a mai ajuns acasă.  

Alarmați, părințiia u sunat la poliție și au cerut ajutorul în găsirea minorului. 

Băiatul are 1,30 m înălțime, greutate 40 de kg, constituție normală, păr șaten, tuns scurt cu breton și poartă ochelari. Are dificultăți de vorbire.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu pantaloni albaștri, tip blug și o geacă albastră, iar în spate avea un rucsac cu dungi albastre.

Cine poate da informații care să conducă la găsirea minorului este rugat să sune la numărul unic de urgență 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Citit 3817 ori Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2019 19:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.