Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Nu mai puţin de 40 de şoferi aflaţi în stare de ebrietate la volanul maşinilor au fost depistaţi de echipajele rutiere pe drumurile gălăţene, în decurs de doar şapte zile. Este un record în materie de număr de alcoolemii descoperite în interval de o săptămână, majoritatea celor care au înverzit fiola, 33 la număr, prezentând valori destul de mici, cât să-i coste doar o amendă şi suspendarea permisului de conducere. În şapte cazuri, însă, a fost vorba de şoferi care au depăşit măsura şi care acum sunt cercetaţi penal. În aceeaşi situaţie se regăsesc cinci şoferi prinşi conducând fără permis sau în ciuda faptului că le fusese suspendat acest drept, unul care a refuzat recoltarea de probe biologice şi unul care a părăsit locul accidentului.

Aproape 700 de amenzi 

Abaterile la regimul rutier s-au ţinut lanţ în ultima săptămână, 681 de contravenţii fiind constatate de poliţiştii de la Circulaţie. Cei mai amendaţi, 224, au fost şoferii care au depăşit limita de viteză, urmaţi fiind de 88 de şoferi prinşi fără centură şi de 78 de pietoni care au traversat neregulamentar. Neacordarea de prioritate rămâne o problemă, fiind constatată de şapte ori, la fel ca şi depăşirile neregulamentare, bifate în zece cazuri. Valoarea totală a amenzilor aplicate depăşeşte suma de 260.000 de lei, 96 de şoferi rămânând şi fără permisele de conducere.

Citit 1778 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 17:37

1 comentariu

  • postat de Mișu Marți, 05 Noiembrie 2019 08:33 82.137.15.*** Link la comentariu
    0
    6

    Cred că poliția rutiera ar trebui să pună în aplicare un plan de măsuri concrete, țintite, care să scoată din trafic iresponsabilii care pun viața altora în pericol.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro