Tabăra Gârboavele va găzdui primii străini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tabăra de la Gârboavele este un punct de cazare demn de luat în seamă, cel puţin asta arată faptul că există solicitări chiar şi pentru oaspeţi din străinătate.

Cu cele trei margarete obţinute după renovarea de acum doi ani, vila „Stejarul” îşi aşteaptă primii clienţi străini, în a doua jumătate a lunii februarie. Tabăra administrată de către Direcţia Judeţeană pentru Tineret (DJT) Galaţi va găzdui, pentru cinci zile, o delegaţie de 30 de francezi.

„Este vorba despre studenţi şi, probabil, cadre didactice de la Universitatea Agricolă Bordeaux. Aceştia vor sosi la Galaţi pentru un schimb de experienţă cu Universitatea ˝Dunărea de Jos˝, cu care colaborează”, ne-a spus directoarea DJT Galaţi, Anamaria Vasiliu, precizând că sunt primii străini găzduiţi de Vila „Stejarul”.

Pensiune completă, 57 de lei

La complexul de agrement de la Gârboavele nu este aglomeraţie, dar vila nu e cu totul ocolită de elevi, profesori sau simpli gălăţeni. Clienţi au fost mai ales înainte de sărbători, aflăm de la conducerea taberelor.

Cei care aleg să stea în miezul pădurii de la Gârboavele, la Vila „Stejarul”, plătesc 57 de lei pe zi, pentru cazare şi trei mese.

Totuşi, clienţii trebuie să ţină cont nu doar de cele trei margarete ale vilei, ci şi de atmosfera din afara sa, deoarece căsuţele nefuncţionale din curte sunt tot în picioare, iar leagănele din fier scârţâie lugubru în continuare.

Citit 1208 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.