Încă un arestat în cazul jafului de la Frumuşiţa

Încă un arestat în cazul jafului de la Frumuşiţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, la Judecătoria Galaţi a avut termen dosarul în care Nicolae Borş (FOTO), de 22 de ani, care a fost citat ca inculpat în cazul jafului de la Frumuşiţa. El s-a sustras iniţial urmăririi penale, dar în urma citaţiei primite s-a prezentat, ieri, împreună cu un avocat, la Judecătorie.

„Cel de-al treilea suspect s-a prezentat ieri cu avocat ales la Judecătorie. A primit din partea judecătorilor mandat de arestare pentru 29 de zile”.

„Avocatul său a făcut deja recurs împotriva deciziei Judecătoriei. Urmează să se stabilească şi în cazul lui un termen la Tribunalul Galaţi pentru judecarea recursului. Până atunci, însă, el rămâne după gratii”, ne-a spus domnul Ionel Gâlcă, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Astfel, în cazul jafului de la Frumuşiţa au fost deja făcute două arestări – Sorin Enache şi Nicolae Borş. Un alt suspect, şoferul care a participat la jefuirea poştaşului de la Frumuşiţa, Vasile Diamant, are interdicţie să părăsească localitatea.

Şi în cazul lui se aşteaptă  judecarea recursului declarat de procurori. Vom reveni cu amănunte după ce se va lua o decizie la Tribunalul Galaţi.

Citit 1122 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.