La bordul BMWului-fantomă

La bordul BMWului-fantomă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au oprit la control, la sfârşitul săptămânii trecute, un BMW 316 D înmatriculat în Italia. Şoferul şi-a continuat deplasarea, ignorând semnalul poliţistului de frontieră.

Ajungând în dreptul Liceului Sportiv Galaţi, individul şi-a abandonat maşina şi a luat-o la fugă printre blocuri.

Urmărire printre blocuri

Gălăţeanul Nicu C., de 28 ani, cu antecedente atât în România, cât şi în Italia şi Spania a fost imobilizat după mai multe somaţii.

Nicu a recunoscut că BMW-ul îi aparţine şi că l-a cumpărat de la buzoianul Valentin V., de 32 ani. Tot el a adăugat că maşina este frecvent condusă de Relu C., de 21 ani.

Pe rând, ilegalităţile

Poliţiştii au aflat că Nicu C. nu are permis, iar verificările Punctului de Contact Oradea au dezvăluit că numerele de înmatriculare ale maşinii aparţin unui alt autoturism şi sunt radiate în Italia.

Oamenii legii au observat, de asemenea, că certificatul de înmatriculare fusese spălat chimic şi rescris, fiind falsificat.

Odihnă la Frontieră

Cei trei bărbaţi au acum dosare penale pentru conducere a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea de către o persoană care nu are permis,  complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals

După atâtea aventuri europene, BMW-ul în valoare de 28.000 lei a rămas în sechestru la sediul Frontierei.

Citit 1328 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.