Și-a incendiat apartamentul după ce a adormit cu țigara aprinsă

Și-a incendiat apartamentul după ce a adormit cu țigara aprinsă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a fost la un pas să provoace o tragedie într-un bloc de pe strada Zidarilor din Galați. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a adormit cu țigara aprinsă în mână și a dat astfel foc apartamentului în care locuia. Din fericire, vecinii gălățeanului au observat că pe geamul apartamentului iese un fum gros și au sunat la 112.

"Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a fost solicitat pentru a interveni la un apartament din care ieșea un fum gros, în zona Micro 19. Detașamentul de Pompieri Galati a deplasat de urgență 2 autospeciale și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului, era deja o ambulanță SAJ, iar echipajul SMURD a intervenit împreună cu acesta, pentru a scoate din apartament o victimă în stare de ebrietate, intoxicată cu fum", ne-a declarat Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Bărbatul a fost preluat de cadrele medicale de pe ambulanță și a fost dus la Spitalul Județean Galati.

"Pompierii au intervenit pentru localizarea incendiului, care a fost lichidat în aproximativ o oră. A fost distrus întregul apartament și au fost degradate casa scării, dar și apartamentul aflat sub cel afectat. Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în timpul somnului", a conchis purtătorul de cuvânt al ISU.

Citit 4981 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 11:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.