Incendiu produs de la o lumânare. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri

Incendiu produs de la o lumânare. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Intervenție de urgență, sâmbătă dimineață, a pompierilor gălățeni după ce un apel la 112 anunța că un incendiu a izbucnit într-o gospodărie în Barboși. La fașa locului, au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați.

”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la câteva anexe gospodărești. Pompierii au salvat o persoană de 62 de ani, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feței. Echipajul SMURD a acordat primul-ajutor victimei și a transportat-o la spital”, ne-a declarat Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Flăcările au mistuit patru anexe gospodărești, intervenția pompierilor fiind finalizată la aproximativ trei ore de la solicitare.

”Au ars anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 500 de metru pătrați. Din primele verificări s-a stabilit că o persoană care dormea într-una dintre aceste anexe a lăsat o lumânare aprinsă nesupravegheată, aceasta fiind cauza aprinderii”, a conchis purtătorul de cuvânt al ISU.

Citit 2534 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 11:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.