În weekend, târg apicol la Galați

În weekend, târg apicol la Galați

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Direcția pentru Agricultură a Județului Galați, în colaborare cu Administrația Piețelor Agroalimentare organizează în acest sfârșit de săptămână, în Piața Centrală, a patra ediție a Târgului Mierii. Pe lângă tradiționalele sortimente de miere de tei, salcâm, coriandru sau polifloră cei interesați pot achiziționa și diverse alte produse apicole: faguri, propolis sau diverse combinații ale acestora, dar și tincturi și siropuri derivate.
Deschiderea târgului a avut loc ieri, 15 noiembrie, urmând ca standurile producătorilor să rămână deschise și duminică.

Citit 3316 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2019 19:01

2 comentarii

 • postat de baziltranslate@yahoo.com Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 21:43 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  7

  Circ! Una taraba cu haine (fara conexiuni cu agricultura), 4-5 casute cu miere (surprinzator, toate cu aceleasi preturi la sortimentele de miere, dar un pic mai scumpe decat in supermarket, deci fara concurenta sau spirit de asa ceva, parca erau un singur producator). Surprinzatoare prezenta in targ a doua tarabe, una cu haine suburbane si alta cu produse din carne (traditionale, de o specie porcina (Mangalita) fara certificat). Se ofera la degustare mangalita, iar la vanzare porc de rasa normala! Din participare, (mediatizare sub orice critica) si prezenta, se observa disperarea unor lideri psd locali pentru a arata ceva care nu exista! Despre "competenta" este vorba! Nu exista in sfera de intelegere a reprezentantilor psd din zona! Acest cuvant nu este in DEX-ul asazisilor lideri psd din Galati si nu numai! Respect membrilor PSD cu inteligenta (prieteni si colegi), ce au sesizat problemele liderilor, dar nu se pot exprima!

  Raportează
 • postat de Iancu Jianul Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 09:56 5.13.225.*** Link la comentariu
  1
  17

  Sigur! Au preturi astronomice Europene de fapt, nu suntem in UE!!
  Salariile sunt in lumea IIIa! Halva cu miere 50 Ron\ kg... (cea cu zahar este -9-11 Ron), diferite sortimente... de 2x mai scumpe decat preturile pietei nemasluite normal! Hai spor la fraieri!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.