Horror în bucătărie - ars de propriile haine

Horror în bucătărie - ars de propriile haine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bătrân incendiat din cauza hainelor îmbibate de spirt *

La sosirea pompierilor, duminică, la ora 15,40, corpul gălăţeanului Dumitru Dihterenco, de 85 de ani, încă mai fumega. Mişcându-se greu din cauza unei semipareze, bătrânul a încercat să stingă mâncarea de pe aragaz, dar iniţiativa i-a fost fatală.

Cu hainele îmbibate de spirtul folosit la îmbibarea compreselor cu care îşi alina durerea, omul a fost cuprins de flăcări în dreptul aragazului:

„Bastonul i-a căzut lângă aragaz, iar bătrânul a mai reuşit să ajungă în hol, unde s-a prăbuşit pe un fotoliu. Hainele pline de spirt îi măriseră gradul de combustie, iar omul a decedat aproape pe loc”.

„La sosirea pompierilor, cadavrul său încă mai fumega”, declară locotentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Flăcările au distrus doar mobilierul din hol, intervenţia promptă a pompierilor reuşind lichidarea aproape imediată a incendiului.

Omul locuia singur, într-un apartament de la etajul al doilea al blocului C2, din Mazepa, fiind vizitat regulat de fiica sa, care tocmai plecase de la el duminică, cu o oră înaintea izbucnirii focului.

Citit 1008 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.