Unity Squad - trupă de dans cu "o tonă" de premii la concursuri

Unity Squad - trupă de dans cu "o tonă" de premii la concursuri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Unity Squad e o adevărată familie pe ai cărei membri îi adună la un loc dansul, ritmul, pasiunea şi sutele de ore de muncă în sala de repetiţii de la Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) din Galaţi. O familie care a început să se adune în urmă cu trei ani în jurul lui Ionuţ Antohe, un tânăr ambiţios şi foarte serios, deşi, la prima vedere, dansul pare să fie o distracţie. Are opt ani de experienţă pe scenă şi a pornit de nişte cursuri de street dance la CCS, în scurt timp Unity Squad transformând-se într-un stil de viaţă, dar şi într-o adevărată mişcare cu "adepţi" la Galaţi, dar şi în alte oraşe. Trei ani în care au venit la cursurile de la CCS gălăţeni cu vârste cuprinse între cinci şi 30 de ani. Trei ani în care cei mai hotărâţi şi mai talentaţi au participat la nenumărate concursuri în ţară şi în străinătate, de unde s-au întrors "cu o tonă de premii", aşa cum au ne-a spus Ionuţ. Cel mai important este îl reprezintă locul 16 şi locul 8 internaţional la categoria electro dance în 2017, respectiv în 2018.

"La noi oamenii vin pentru că au găsit un stil de viaţă, un loc în care se pot integra uşor şi pot face ceea ce le place. Am colegi de trupă cu care am crescut împreună, iar acum suntem capabili să pregătim noi generaţii de dansatori. Printre proiectele mele de viitor se numără şi înfiinţarea unui club de dans, pentru că ne dorim locuşorul nostru", povesteşte tânărul.

Cei care-şi doresc să fie "adoptaţi" de o familie frumoasă, tânără şi plină de energie sunt aşteptaţi la Casa de Cultură a Studenţilor, în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 16,00 şi 20,00.

Cei care vor dansa pentru gălăţeni astăzi, la spectacolul aniversar "Prietenii Vieţii libere" şi vor urca pe scenă alături de Ionuţ Antohe sunt: Alexia Patriche, Ioana Poteraş, Ioana Buliga, Iustin Ganea, Andrei Moldovan, Paul Dragomir, Bogdan Argatu şi Andrei Turcu.

CITEȘTE din Ocolul ziarului în 30 de ani

Citit 3788 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2019 14:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.