Fiul, mai vânjos decât tatăl

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „El rău de gură, eu rău de gură!”, îşi aminteşte părintele internat la Neurochirurgie * Toate ca toate, dar să uiţi să hrăneşti calul? * O aşa vină nu se poate răscumpăra decât prin spitalizare *

Un bărbat de 62 de ani din Independenţa a ajuns la spital, cu răni destul de serioase la cap, după ce s-a luat la ceartă cu fiul său, în vârstă de doar 36 de ani.

De fapt, harţa a fost numai începutul scandalului, povesteşte omul internat în Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

„El rău de gură, eu rău de gură, până la urmă s-a luat de mine pentru că n-am dat mâncare la cal. Şi m-a pocnit cu un băţ scurt de lemn, iar după aia a dat cu pumnii”, povesteşte tatăl.

Doar el ştie ce  are în suflet, acum că fiul pe care l-a crescut a ajuns acum să îl bage în spital.  Oricum, o să-l ierte. Ce să facă? E copilul lui!

„Bărbatului internat i-a fost aplicată o corecţie pentru un lucru absolut condamnabil: nu a dat calului de mâncare. Calul hrăneşte ţăranul şi este o fiinţă, ca şi nefericitul care trebuia să-i dea de mâncare şi nu i-a dat, din comoditate”.

„Din punctul meu de vedere, corecţia este motivată psihologic, dar s-a acţionat excesiv. O deficienţă de caracter s-a transformat într-o suferinţă fizică”.

„Sperăm că se va face şi bine şi va da de acum încolo calului de mâncare”, a precizat directorul de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 733 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.