Percheziții la foc automat în Galați! Zeci de mii de pocnitori ilegale, retrase de pe piață (VIDEO)

Percheziții la foc automat în Galați! Zeci de mii de pocnitori ilegale, retrase de pe piață (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Peste 44500 de petarde și 500 de baterii de artificii au fost ridicate în ultimele 48 de ore din mai multe locații din județul Galați pe motiv că erau deținute ilegal, iar comercializarea, respectiv folosirea lor, erau cu desăvârșire interzise. Polițiștii de la Arme au descins în cinci locații din municipiile Galați și Tecuci, unde aveau informații că sunt depozitate cantități mari de materiale pirotehnice ce urmau să fie puse în vânzare, ilegal, în următoarea perioadă. Patri dontre descinderi au fost făcute la domiciliile unor persoane, iar a cincea, la punctul de lucru al unei firme din Galați. 

”Cu această ocazie, în locuința unui bărbat, de 40 de ani, din municipiul Galați, polițiștii au găsit peste 2.500 de petarde  din categoriile F2 și F3, precum și 17 baterii de artificii din categoriile F1 și F2, toate deținute ilegal. Tot în municipiul Galați, la punctul de lucru al unei societăți comerciale, de pe Bulevardul Henri Coandă, polițiștii au găsit expuse spre vânzare, fără drept, 6.930 de petarde din categoria F1 și 200 de baterii de artificii  din categoria F1. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele a trei bărbați, de 23, 25 și 32 de ani, din municipiul Tecuci, polițiștii au găsit, de asemenea, peste 35.000 de petarde  din categoriile F1, F2, și F3, precum și 290 de baterii de artificii  din categoriile F1 și F2, toate deținute fără drept, în vederea comercializării”, se precizează în comunicatul IPJ Galați. 

 Întrucât în toate cele cinci cazuri, articolele pirotehnice erau deținute fără autorizație și documente de proveniență, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Marfa a fost ridicată de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Citit 6306 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2020 02:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.