Sistem de irigaţii, distrus de hoţi

Sistem de irigaţii, distrus de hoţi

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
1 comentariu

Reţeaua de irigaţii aparţinând Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, situată pe terenurile agricole din comuna Scânteieşti, a căzut pradă hoţilor. Cinci bărbaţi din Măstăcani au fost surprinşi, în plină zi, pe un teren agricol din extravilanul comunei, în timp ce săpau de zor pentru a scoate conducte de irigaţii. La momentul sosirii poliţiştilor care i-au prins în flagrant pe indivizi, aceştia din urmă reuşiseră deja să sape pe o lungime de 35 de metri, pentru a scoate la suprafaţă 12 metri de conductă din azbociment, folosită pentru irigaţii. Cei cinci sunt acum cercetaţi pentru furt calificat, urmând ca prejudiciul creat să fie stabilit împreună cu reprezentanţii agenţiei păgubite.

Citit 2048 ori Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2020 19:17

1 comentariu

  • postat de vrem grau si porumb Miercuri, 29 Ianuarie 2020 18:11 89.137.136.*** Link la comentariu
    0
    12

    Astia de la tara fura tot , inclusiv motoarele de la pompele de irigatii si tot ce le cade in mana. sistemele de irigatii sunt vitale pentru tara si trebuie pazite cu arma. Paza militarizata si pedepse pe masura.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro