Muşcat de un câine cu botniţa ruptă

Muşcat de un câine cu botniţa ruptă

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
2 comentarii

Un gălăţean de 52 de ani a fost rănit după ce a vrut să se joace cu câinele unui amic, pe o stradă din Galaţi. Omul a crezut că patrupedul nu îi va face nimic rău, atâta vreme cât avea botniţă, dar, când a vrut să îl mângâie, animalul s-a smucit şi a reuşit să rupă echipamentul de siguranţă, muşcându-l pe bărbat. Incidentul a ajuns la cunoştinţa poliţiştilor de la Secţia 3, care l-au identificat pe proprietarul câinelui buclucaş. Aceştia au deschis un dosar penal pentru neluarea măsurilor pentru prevenirea atacului canin, urmând să stabilească dacă la mijloc a fost vorba de neglijenţa stăpânului ori de un simplu accident de nu putea fi prevăzut.

Citit 1601 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2020 16:41

2 comentarii

 • postat de Nu caini ! Duminică, 09 Februarie 2020 17:26 77.111.245.*** Link la comentariu
  0
  2

  Iar au inceput sa apara si sa se inmulteasca cainii vagabonzi.
  Proprietarii de caini de talie mare trebuie impozitati consistent, anual si trebuie amendati consistent in cazul in care nu se conformeaza (in toate privintele) legilor privitoare la detinerea acestor animale.
  Pana la urma, ce diferenta este intre un caine care ataca si omoara oameni si un ... crocodil care ataca si omoara oameni ?!!! De ce primul are dreptul sa traiasca in comunitatile umane si al doilea nu ?!
  Cainii vagabonzi si cainii de talie medie si mare nu ar trebui sa existe in localitati.

  Raportează
 • postat de fara caini in oras Sâmbătă, 08 Februarie 2020 15:52 89.137.136.*** Link la comentariu
  2
  12

  Astia cu caini de atac trebuie aspru pedepsiti. De ce sa iti iei un astfel de caine la oras? Ca sa faca iar o tragedie precum cea cand a murit acel copil sfasiat de caini?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.