Moment unic la Românii au Talent, oferit de un elev gălăţean (VIDEO)
Foto: Pro TV

Moment unic la Românii au Talent, oferit de un elev gălăţean (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

„Să ştii că băieţi talentaţi ne-au mai trecut nouă prin faţa ochilor, chiar şi la vârsta de 16 ani, dar o prezenţă precum a ta, nu! Eşti, practic, unic în istora emisiunii! Pentru valoarea ta nu e mult, dar sper să însemne ceva pentru emoţia cu care pleci astăzi de aici. Abia aşteptăm să te revedem în etapa viitoare cu patru de Da!”, i-a spus Andi Moisescu, din juriul "Românii au talent", lui Horia Bucur, elev la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi.

În vârstă de doar 16 ani, Horia Bucur a oferit un moment minunat la „Românii au talent”, vineri seara, în prima ediţie a celui de-al zecelea sezon. Un dans care i-a ţinut pe toţi - spectatori, telespectatori şi membri ai juriului - cu sufletul la gură. „Ce frumos! Vai, ce frumos! Vai, ce-mi place!” - „Bine de tot, băiatul! Mamă-mamă!”, au exclamat Andra şi Smiley printre ropotele de aplauze ale publicului. „Ce moment frumos! Emoţie pură, gingăşie, putere în acelaşi timp!”, a mai spus Andi Moisescu.

Înainte de a urca pe scena Pro Tv, Horia a povestit care este visul lui: „Studiez dansul clasic şi dansul contemporan. În 2017, am primit o oportunitate foarte mare - să plec în Elveţia la o academie de prestigiu de balet. Am dat examen, am luat printre cele mai mari note, dar… în Elveţia trebuie să ai fonduri să poţi să trăieşti acolo. Şi eu eram de unul singur, fără ai mei, şi mi-a fost foarte greu şi situaţia financiară a noastră nu este chiar aşa wow ca să poţi să trăieşti în Elveţia.  Am rezistat acolo o lună şi jumătate şi a trebuit să renunţ. Am revenit în ţară am muncit şi încă muncesc dau tot ce pot ca să îmi ating scopul de a fi prim-solist la operă”, a dezvăluit gălăţeanul.

Cu patru Da-uri şi calificarea în etapa următoare, Horia Bucur a mărturisit că e nespus de fericit şi că a fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa lui de până acum. Noi ne dorim să-l vedem în finala concursului devenit fenomen naţional "Românii au Talent".

Citit 33518 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.