Un ventilator i-a crestat scalpul

Un ventilator i-a crestat scalpul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inginerul Dan Grecu de 36 de ani din Galaţi încerca a încercat, zilele trecute, să repare o lustră-ventilator cu pale de sticlă. N-a prea reuşit, lucrurile au luat o turnură cu totul neaşteptată, iar acum bărbatul se află internat în Serviciul de Neurochirurgie al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Foile de sticla taie adânc

„Eram acasă la un prieten. Am încercat să îi repar o lustră care are şi ventilator, povesteşte Dan Grecu. N-am fixat-o bine, a căzut, iar palele din sticlă m-au tăiat la cap. După aceea am venit aici, la spital”.

Omul spune că în prezent e în şomaj, dar că de profesie e inginer, aşa că ştia foarte bine cum se fac reparaţiile de acest soi.

După accident i-a fost probabil tare greu, dat fiind faptul că respectivele crestături sunt destul de adânci şi trebuie să fi sângerat abundent, până la momentul intervenţiei medicilor.

La cutremur, un set de cuţite în tavan

„Domnul, inginer mecanic, şomer, făcând ceva în domeniul din care a fost scos de viaţă, s-a dus să-i repare unui prieten un ventilator de tavan. Ventilatorul era forat din lame subţiri şi dure de sticlă. Faptul e că acesta i-a picat în creştetul capului, tăindu-l profund, în zone multiple”.

„Dacă aceste tăieturi s-ar fi produs într-o zonă de proiecţie a unor vase mari, la ora actuală vorbeam la trecut despre domnul inginer. E internat şi se doftoriceşte în spitalul nostru”.

„Problema este că, într-o ţară cu cutremure, de tavanul nostru atârnă obiecte care pot deveni un set de cuţite care secţionează fără milă. E o problemă la care trebuie să reflectăm”, a precizat directorul de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, Nicolae Bacalbaşa. 

Citit 1159 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.