Cine-a pus… semnul în drum?

Cine-a pus… semnul în drum?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Strada Stadionului a fost închisă din cauza lucrărilor ISPA * Circulaţia va rămâne restricţionată până la sfârşitul lunii martie *

Ieri, şoferii care au avut drum pe strada Stadionului, pe lângă Uzina de Apă nr. 2, au avut neplăcuta surpriză de a descoperi că strada a fost închisă.

Având în vedere că şi aşa străzile oraşului sunt atât de pline de gropi, încât şoferii se îngrozesc numai la ideea de a se urca în maşină, închiderea uneia din rutele care preia o mare parte din traficul de pe Brăilei – Inelul de Rocadă-Spitalul Judeţean nu a făcut altceva decât să-i enerveze şi mai mult pe gălăţeni.

În încercarea noastră de a afla detalii precise despre perioada în care va fi închisă strada şi motivul, nu am reuşit să aflăm decât ceea ce figurează pe site-ul oficial al Apă Canal.

Strada este închisă din cauza lucrărilor ISPA, iar circulaţia va rămâne închisă pe strada Stadionului (tronsonul cuprins de la intersecţia cu strada Oţelarilor până la Uzina de Apă nr. 2 - intersecţia de la intrarea inferioară la Plaja Dunărea) până la sfârşitul lunii martie, 31.03.2010, ora 19.

După cum puteţi observa Primăria şi SC Apă Canal au „respectat” şi de această dată tradiţia instaurată o dată cu demararea lucrărilor ISPA în Galaţi – aceea de a anunţa temeinic, şi cu ceva timp înainte, oprirea circulaţiei rutiere pe o arteră importantă din oraş.  

Pentru detalii sau alte răspunsuri la întrebările dumneavoastră, puteţi accesa oricând site-ul societăţii locale de Apă Canal, unde există şi datele de contact ale şefei unităţii de implementare a programului Ispa.

Explicaţie foto: Până la sfârşitul lui martie, doar pietonii mai pot trece pe lângă Uzina de Apă

Citit 1437 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.