Arestat pentru că şi-a bătut familia

Arestat pentru că şi-a bătut familia

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un bărbat de 31 de ani din Bereşti a ajuns în spatele gratiilor, la capătul a numeroase episoade de violenţă la care şi-a suspus membrii familiei. Pentru că tânărul îşi agresa frecvent mama şi fratele, a fost evacuat încă din luna octombrie din casa în care locuia împreună cu aceştia, în baza unui ordin de protecţie emis de Judecătoria Tg. Bujor.

Timp de şase luni, ar fi trebuit să stea departe de casă şi de familia pe care o terorizase, dar nu a respectat interdicţia decât până la finele lunii ianuarie, când, într-o dimineaţă, a dat buzna în casă peste mama în vârstă de 70 de ani şi fratele lui, de 49 de ani. A forţat sistemul de închidere al camerei în care aceştia se aflau şi i-a bătut, după care a fugit. Oamenii au sesizat poliţia, care i-a dat de urmă fiului agresor abia zilele trecute. Bătăuşul a fost reţinut pe loc şi dus din nou în faţa judecătorilor, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru încălcarea ordinului de protecţie.

Citit 953 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2020 21:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro