Fantezii sexuale care… pun capac

Fantezii sexuale care… pun capac
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un bărbat şi-a introdus capacul unui pix în canalul urinar * Metoda ingenioasă nu a fost şi tocmai sănătoasă * Pozna l-ar putea lăsa cu sechele *

Un domn trecut de 40 de ani, dornic de senzaţii tari şi destul de îndrăzneţ încât să facă experimente pe propriul corp, a reuşit să adauge o filă nouă la dosarul cazurilor ieşite din comun de la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi.

Bărbatul şi-a introdus în canalul urinar un obiect pe care nu l-a mai putut scoate apoi, având nevoie urgentă de ajutorul medicilor. Şi nu mică le-a fost mirarea acestora când au constatat că omul îşi făcuse de lucru… cu un capac de pix! 

Potrivit doctorului Ion Filip, specialistul urolog care l-a scăpat pe împricinat de necaz, intervenţia a durat 30 de minute şi nu a fost una tocmai uşoară.

„Este vorba despre un pacient care a prezentat un corp străin la nivel endo-uretral, o urgenţă mai rară în serviciul de Urologie, dar care se poate totuşi întâmpla”.

„Corpul a fost eliminat printr-o mică incizie, căci avea formă conică şi nu ne-a permis decât extragerea în sensul introducerii lui pe uretră. Este posibil ca bărbatul să rămână cu sechele, motiv pentru care i-am lăsat o sondă şi vom vedea ulterior, după scoaterea acesteia, cum va evolua”, a declarat dr. Filip.

„Neumblate sunt căile Domnului, iar vorba românului spune - nu e niciun cuvânt de ocară - că sula nu ştie carte. Uite că nu ştie! Un domn de vârstă medie s-a internat la Urologie cu retenţia unui corp străin pe uretră”

„Un capac de pix, cam asta a trebuit colegul nostru să scoată de pe canalul scârbavnicului mădular al pacientului. Acum s-a făcut fără îndoială un pas ştiinţific major pentru poporul român, pentru că, după ce am ajuns la chirurgia endoscopică, iată că trecem acum spre onania endoscopică”.

„Mergem strict în interior pe canal. Sigur că putem râde de omul acesta, dar plăcerile nu se discută şi, dacă se vând în draci vibratoare pentru doamne, de ce noi, domnii, să fim frustraţi?”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, directorul de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. 

Ghinionistul care şi-a pus în primejdie bărbăţia va rămâne în spital vreo două-trei zile, vreme în care va avea timp să reflecteze asupra faptei lui şi să tragă unele învăţături. Puţin probabil însă că va avea ce să le povestească nepoţilor la bătrâneţe.

Citit 4525 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.