Gălăţeni surprinşi în voiaj amoros la Brăila

Gălăţeni surprinşi în voiaj amoros la Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un tânăr din Independenţa şi unul din Şendreni au fost prinşi la hotelul „Paris”, din oraşul vecin * Viorel şi Gabriel experimentau sexul plătit, cu o brăileancă *

Poliţişti brăileni de la Investigaţii Criminale şi ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu Garda Financiară Brăila, au controlat hotelul „Paris”, din oraşul vecin, pentru identificarea fetiţelor care fac sex pe bani şi a urmăriţilor naţional.

La „Parisul” brăilean

În micul hotel brăilean au fost identificate 7 persoane care, neavând acte de identitate, au ajuns la sediul Poliţiei în vederea clarificării situaţiei lor.

Poliţia a stabilit că Ionela D., de 19 ani, din comuna Tichileşti, este cazată în acel hotel împreună cu doi tineri gălăţeni, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra unor sume de bani, fapt pentru care fata a fost sancţionată cu 500 de lei.

Astfel, Viorel M., de 22 de ani, din comuna Independenţa şi Gabriel G., de 21 de ani, din Şendreni, nu şi-au mai dus distracţia la capăt, acţiunea Poliţiei tăindu-le participanţilor la orgie tot cheful.

Citit 3781 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.