Angajaţi ai SC Transurb SA au donat sânge

Angajaţi ai SC Transurb SA au donat sânge
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Angajați ai societății locale de transport Transurb au donat astăzi sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați. Gestul lor a venit ca urmare veştii îngrijorătoare că spitalele se confruntă cu o mare nevoie de sânge, după ce numărul donatorilor a scăzut la jumătate din cauza stării de urgență. Salariaţii operatorului de transport şi-au dorit astfel ca, în perioada dificilă pe care o traversăm, să vină în sprijinul comunității şi să dea curs apelului „Oferă viaţă! Donează sânge!”.

,,Suntem în prima linie alături de gălățeni în această perioadă și am dorit să fim alături şi de cei aflați pe patul de spital. Am aflat că numărul donatorilor a scăzut de la apariția pandemiei și atunci am demarat această campanile de donare de sânge. 15 angajaţi ai Transurb au fost astăzi alături de mine la Centrul de transfuzie pentru a sprijini spitalele gălățene care se confruntă cu criza de sânge”, a declarat Mihai Cadinoiu, directorul general al Transurb Galați.

Acțiunea de astăzi dorește a fi și un îndemn pentru gălățenii sănătoși, care în aceste zile grele ar putea fi de ajutor donând sânge pentru semenii lor.

Citit 1913 ori Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2020 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.