Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ministerul Educației anunță că lansează, alături de o organizație neguvernamentală, un modul de clase digitale. “Pe 1 aprilie, se va lansa Naradix – modul de clase digitale, prin care adolescenți din întreaga țară își dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează. De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top”, anunță Ministerul. 

Modulul de clase digitale face parte din campania „Reacție pentru educație”, derulată ca urmare a unui parteneriat între Ministerul Educației și Cercetării și organizația neguvernamentală Narada. Cursul digital NaradiX de miercuri va fi transmis live, de la 16,00 timp de o oră, pe pagina de Facebook Narada. Înregistrările vor fi disponibile apoi și pe canalul de YouTube Narada 

“În cadrul NaradiX, vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți”, spune Ministerul. 

Miercuri, 1 aprilie va fi prezentă Bianca Adam – inițiatoarele programului, Andra Munteanu și Armina Dobrică, vor răspunde întrebărilor pregătite de Bianca și vor anunța programul pentru următoarele săptămâni. 

Joi, 2 aprilie, Dr. Mihail Pautov va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare. 

Vineri, 3 aprilie, adolescenţii au întâlnire cu Urania Cremene, care le va vorbi despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv. 

ONG-ul precizează că, în săptămânile următoare, e așteptat la NaradiX și Mircea Bravo, vloggerul neconvențional care a făcut-o celebră pe Tanti Lenuța, în rolul de bunică, și că se alătură inițiativei și următorii: George Bonea, a.k.a. Speaker Demotivațional, Alexandra Nechita – pe care o știm de mult ca „micuța Picasso”, Anca Baniță – unul dintre inițiatorii “Let’s do it, Romania!”, cel mai mare proiect de voluntariat din România, Dan Oroș – Head of Marketing Google și YouTube România Adrian Maniuțiu – specialist în comunicare și co-fondator EM360, Beatrice Galațanu – trainer, fondator My HR Lab și omul care ajută companiile să se conecteze la noile generații, Andrei Dunuță – speakerul care și-a propus să dezvolte vorbitul public în România și România prin vorbitul în public, Sebastian Honciuc – cunoscut în comunitatea de gaming ca “tatastrumf”, Marketing Manager PGL”.

Citit 1149 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2020 20:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.