Braconier prins în apropierea râului Prut

Braconier prins în apropierea râului Prut

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Foltești - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unor acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au observat pe un luciu de apă din apropierea râului Prut, o plasă de pescuit tip ava. Oamernii legii au scos din apă plasa cu lungimea de aproximativ 50 de metri și lățimea de 1,5 metri, care nu avea niciun peşte prins în ea, iar în imediata apropiere l-au identificat pe gălățeanul P.V., în vârstă de 35 de ani.
În urma declaraţiilor bărbatului şi a cercertărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au mai descoperit la domiciliul acestuia o plasă de pescuit tip monofilament.
În cauză, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuitul comercial în habitatele naturale, prin orice mijloace, al peștilor și altor viețuitoare acvatice, în perioada de prohibiție şi deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.
Cele două plase de pescuit, în valoare totală de 300 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Citit 1214 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2020 18:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro