Trenurile suspendate, repuse în circulație

Trenurile suspendate, repuse în circulație
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

CFR Călători continuă să repună în circulație, începând cu data de 1 iunie, trenurile a căror circulație a fost temporar suspendată în lunile martie și aprilie în corelație cu măsurile de prevenire și control a virusului SARS-CoV-2, emise de autorități. Astfel, printre trenurile Interregio care vor circula din nou de luni se numără garniturile pe ruta Galați – București Nord (prin Urziceni și prin Buzău) și cele de pe ruta Galați – Cluj Napoca (prin Iași).

Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori, purtată corect și acoperind nasul și gura, este obligatorie pe toată durata călătoriei. De miercuri, 3 iunie, CFR Călători va permite familiilor, persoanelor care locuiesc sau lucrează împreună să ocupe locuri alăturate. Călătorii care nu fac parte din aceste categorii vor cumpăra locuri distanțate.

Compania recomandă cumpărarea online a biletelor de tren, pentru a se evita aglomerațiile la casele de bilete și manipularea banilor în numerar, iar la ghișeu este recomandată plata cu cardul sau telefonul, acolo unde este posibil. Tot de miercuri, perioada în care biletele pot fi cumpărate cu anticipație crește de la 10 la 20 de zile.

Citit 1618 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2020 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.