Itinerar culinar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cartea lui Radu Şerban, la Londra: Luni, 29 martie, ora 18.30, la sediul din 1 Belgrave Square, în prezenta Ambasadorului României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Dr. Ion Jinga, va avea loc lansarea cărţii „Diplomaţie Economică Europeană", de Radu Şerban.

* „Imperiul gustului din Dacia la Roma”, la Viterbo: Proiectul „Imperiul gustului din Dacia la Roma" va fi lansat vineri, 13 martie, la ora 16:00, la Sala Anselmi din Viterbo, cu scopul de a valorifica tradiţiile culinare ale Romei antice şi ale provinciilor sale, dând ca exemplu provincia Dacia. Mâncarea se transforma, astfel, în moment sărbătoresc de comunicare între popoare, considerate diferite, dar atât de similare din punct de vedere al produselor oferite de către pământ. 

* Ziarul Millennium din Udine: Ziarul realizat de profesoara Mirela Corina Chindea, Millennium, la Udine a ajuns la numărul 3. Ziarul tipărit ajunge în Italia şi în România, în reţeaua de distribuţie a asociaţiilor sau bisericilor care au agreat să-l distribuie gratuit celor care vor să îl aibă.

* Fotografie la Lisabona: Institutul Cultural Român de la Lisabona în colaborare cu Biblioteca Facultăţii de Litere a Universităţii din Lisabona au inaugurat ieri, în Atriul bibliotecii facultăţii expoziţia de fotografie intitulată "România Fotografică", realizată de către Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR). Expoziţia prezintă o naraţiune imagistică a vieţii omului, într-o amplă diversitate tematică şi stilistică, şi va putea fi vizitată până la data de 31 martie 2010.

"România Fotografică" cuprinde 50 din cele mai premiate lucrări alb-negru şi color prezentate în cadrul Festivalului „Luna Fotografiei din România" şi este organizată în două părţi, care vor fi expuse în următoarele spaţii: Atriul Bibliotecii Facultăţii de Litere a Universităţii din Lisabona (20 fotografii) şi Sala de expoziţii a Institutului Cultural Român de la Lisabona (30 fotografii).

Expoziţia de la ICR Lisabona va putea fi vizitată între 18 martie şi 16 aprilie, de luni până vineri, între orele 10 şi 17.

Citit 559 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.