Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
4 comentarii

Respectând şi nu prea regulile de distanţare socială, care cu măşti purtate corect, care cu ele sub bărbie, zeci de gălăţeni, în majoritate pensionari, au format, încă de dimineaţă, cozi la casele de bilete ale Transurb. S-au grăbit să-şi procure abonamente de călătorie, conform facilităţilor recent aprobate de aleşii locali.

Compania publică de transport în comun, Transurb SA, a anunţat încă de vineri, 29 mai, că de la 1 iunie începe eliberarea abonamentelor pentru persoanele beneficiare de reduceri şi gratuităţi. Totodată a precizat clar: "În vederea evitării aglomeraţiei la cabine, persoanele fără venituri, cu vârsta peste 65 ani, pensionarii cu pensia până în 2.230 lei pe lună şi elevii pot circula cu abonamentul emis pentru perioada anterioară până pe data de 15 iunie 2020, timp în care îşi pot procura noul abonament".

Gălăţenii n-au mai avut însă răbdare să aştepte. La cozi, opiniile cetăţenilor erau împărţite. În vreme ce unii se bucurau că îşi vor putea procura abonamente până la finele anului, că sunt necesare doar documentele în originale, alţii se întrebau de ce nu li se prelungeşte valabilitatea abonamentelor cu perioada în care facilităţile le-au fost suspendate din cauza stării de urgenţă. Nu puţini reproşau organizarea şi se declarau nemulţumiţi că trebuie să stea la cozi.

Citit 2528 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iunie 2020 01:05

4 comentarii

 • postat de Adio! si n-am cuvinte! Joi, 04 Iunie 2020 12:08 95.76.2.*** Link la comentariu
  0
  1

  Se pare ca romanii au inventat iarasi o urare de bine in pas cu evenimentele de pe intreg mapamondul:

  Vede-v-as in izoleta
  Si in gura creta!

  Ideea asta cu blestemele este destul de veche, dezvoltand inspiratie cand se abordeaza un anumit subiect, in special gandul la cei care conduc tara cu capu-n interese personale, lasand poporul sa sufere!

  Raportează
 • postat de Profesor Marți, 02 Iunie 2020 09:22 109.166.134.*** Link la comentariu
  0
  10

  La aceste cozi era nevoie de distanțare fizică, nu de distanțare socială. Distanțarea socială s-a produs în domeniul educației instituționalizate,în domeniul culturii, în domeniile activităților economice, în domeniile sportive, în relațiile familiale dar aceste distanțe nu se măsoară în metri. Ni s-a servit o sintagmă total aiurea pentru a face să crească emoțiile și frica.

  Raportează
 • postat de eu Luni, 01 Iunie 2020 18:11 86.124.201.*** Link la comentariu
  14
  10

  Oamenii întregi la minte ce ar trebui să spună acum ? Să le dorească să-și tușească unul în față celuilalt ? Sau să facă avc ori infarct în rând ? E 1 ale lunii, până pe 15 mai sunt 2 săptămâni....ce organizare ? Fiindcă votează disciplinat și constant, până și pandemia a fost abordată în funcție de ei, ba că noi când mai ieșim din casă, ba modifică le programul, ba dă-le să poată veni la piață în fiecare zi deși a fost Postul Mare și toți îs credincioși și în prima zi de libertate se așază la rând la impozite în toată țara și la abonamente gratuite.... Oare cum e să te uiți în urmă și să afli că ai trăit degeaba, ai dat drumul în lume eventual la câțiva netoți ca și tine pentru că așa i-ai crescut? Doamne apără și păzește ...

  Raportează
 • postat de ADYtza74 Luni, 01 Iunie 2020 16:41 5.13.214.*** Link la comentariu
  1
  10

  Taxatoarele cam depasite de situatie.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.