Pentru abonamente cu reducere şi gratuităţi, COZI la casele de bilete ale Transurb Galați (FOTO)
Foto: Anca Melinte

Pentru abonamente cu reducere şi gratuităţi, COZI la casele de bilete ale Transurb Galați (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Respectând şi nu prea regulile de distanţare socială, care cu măşti purtate corect, care cu ele sub bărbie, zeci de gălăţeni, în majoritate pensionari, au format, încă de dimineaţă, cozi la casele de bilete ale Transurb. S-au grăbit să-şi procure abonamente de călătorie, conform facilităţilor recent aprobate de aleşii locali.

Compania publică de transport în comun, Transurb SA, a anunţat încă de vineri, 29 mai, că de la 1 iunie începe eliberarea abonamentelor pentru persoanele beneficiare de reduceri şi gratuităţi. Totodată a precizat clar: "În vederea evitării aglomeraţiei la cabine, persoanele fără venituri, cu vârsta peste 65 ani, pensionarii cu pensia până în 2.230 lei pe lună şi elevii pot circula cu abonamentul emis pentru perioada anterioară până pe data de 15 iunie 2020, timp în care îşi pot procura noul abonament".

Gălăţenii n-au mai avut însă răbdare să aştepte. La cozi, opiniile cetăţenilor erau împărţite. În vreme ce unii se bucurau că îşi vor putea procura abonamente până la finele anului, că sunt necesare doar documentele în originale, alţii se întrebau de ce nu li se prelungeşte valabilitatea abonamentelor cu perioada în care facilităţile le-au fost suspendate din cauza stării de urgenţă. Nu puţini reproşau organizarea şi se declarau nemulţumiţi că trebuie să stea la cozi.

Citit 3592 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iunie 2020 01:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.