Permis de conducere fals, descoperit de poliţiştii de frontieră

Permis de conducere fals, descoperit de poliţiştii de frontieră
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Foltești a oprit în trafic, pentru control, în localitatea de frontieră Băleni – județul Galați, un autoturism marca Mercedes Benz, condus de cetățeanul român L.I., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Cipru. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului,oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, s-a constatat că L.I. nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. Cu toate acestea bărbatul a declarat că a obținut documentul prezentat la control în urma susținerii unui examen de conducător auto, în Cipru.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals șiconducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă  permis de conducere.

Citit 1284 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iunie 2020 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.