A ajuns în centru de carantină după o ceartă cu soțul

A ajuns în centru de carantină după o ceartă cu soțul
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O ceartă cu soțul a băgat-o într-un centru de carantină instituționalizată. Este pățania unei tinere de 26 de ani, întoarsă recent din Spania și care ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu.

Lipsa femeii de la domiciliu a fost constată de un echipaj de jandarmi de la Tecuci, care efectua controale pe linia respectării măsurilor de izolare, oamenii în uniformă aflând că aceasta este plecată la o rudă. ”Femeia s-a întors din Spania în data de 5 iunie și urma să rămână în autoizolare la domiciliu până la expirarea celor 14 zile. Referitor la plecarea din domiciliul declarat, aceasta a spus verbal jandarmilor că s-a certat cu soțul ei și a ales să meargă la rude, pentru a se liniști, fără a anunța și a primi încuviințarea personalului medical”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Galați.  

Pentru gestul său, femeia a fost introdusă în carantină instituționalizată unde va suporta toate cheltuielile. De asemenea, jandarmii au aplicat măsura sancționării contravenționale, aceasta alegându-se și cu o amendă în valoare de 1.000 lei.

”Încă odată, reamintim că măsura izolării la domiciliu a fost dispusă prin Legea 55/2020, iar scopul restricției vizează strict protejarea vieții și limitarea răspândirii virusului SARS CoV2 în comunitate”, se mai arată în comunicatul Jandarmeriei. 

 

Citit 2848 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iunie 2020 22:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.