Exersatul le-a adus dosare penale

Exersatul le-a adus dosare penale
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Cuca, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Folteşti au efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România. În autoturism se aflau doi bărbaţi, cetăţeni români, tată şi fiu, în vârstă de 50, respectiv 18 ani.

La solicitarea documentelor pentru control, persoana aflată la volan nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări, în urma cărora au constatat că tânărul nu deţinea permis de conducere, iar autoturismul aparţinea tatălui său, care era pasager.

Cu privire la cele constatate, cei doi au declarat că tânărul urma să susţină examenul pentru obţinerea permisului de conducere, fapt pentru care au considerat ca fiind oportun să mai exerseze pentru a deprinde abilităţile unui bun conducător auto.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Citit 6558 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2020 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.