Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Rezultatele de la BAC 2020 au fost afișate la avizierele liceelor, pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Rezultate de la Bacalaureat 2020, în premieră, au fost afişate anonimizat: în locul numelui, pe liste apare un cod pe care îl știu doar absolventul de liceu care a susținut examenul și profesorii din școală. Doar 68,63 la sută dintre candidaţii gălăţeni au reuşit să promoveze examenul. Numărul notelor de 10,00 este însă mai mare decât în alţi ani: şapte elevi au reuşit să obţină medii maxime. 

Absolvenții nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații începând de astăzi, 30 iunie, de la ora 16,00 și până la ora 20,00, dar și mâine, 1 iulie, în intervalul orar 8,00–12,00. Notele finale, după contestații, vor fi făcute publice pe 5 iulie.

CE NOTE S-AU OBȚINUT, VEZI AICI

Citit 1684 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 15:29

1 comentariu

  • postat de Teach Marți, 30 Iunie 2020 16:40 86.124.200.*** Link la comentariu
    0
    1

    Vreau si eu o ancheta jurnalistica frumoasa si corecta ... un clasament al plus valorii aduse de un liceu. Adica luam una bucata elev cu 9.90 la EN si media multianuala tot pe acolo si nu resuseste sa promoveze la matematica desi termina acest profil. Si reversul medaliei ... elev ce abia promoveaza sau are medie sub 5 la EN si reuseste sa ia BACul.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro