Armata continuă să caute voluntari. 1.059 de locuri pentru rezervişti

Armata continuă să caute voluntari. 1.059 de locuri pentru rezervişti
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cei care vor să lucreze pentru Armată au acum şansa să se înscrie la o nouă sesiune de recrutare, în cadrul căreia sunt puse la bătaie 1.059 de locuri pentru rezervişti voluntari, indiferent dacă au sau nu pregătire militară. Unităţile care au nevoie de voluntari sunt din judeţele Galaţi, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Iași, Ilfov, Neamț, Sibiu, Tulcea, Vrancea și din municipiul București. 

Gălăţenii care vor să se înscrie, o pot face până pe 10 iulie, la sediul Centrului Militar Judeţean, cu următoarele documente: actul de identitate, în original și copie, certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maximum șase luni înainte de data depunerii, acte de studii și/sau alte documente care atestă alte competențe dobândite în viața civilă, în original și copie, permisul de conducere, pentru candidații fără pregătire militară, dacă îndeplinirea atribuțiilor postului presupune conducerea tehnicii specifice, în original și copie, livretul militar, numai pentru cei care dețin calitatea de rezervist, în original și copie.

Candidații vor completa o cerere de înscriere. Ulterior, vor fi informaţi despre etapele procesului de recrutare și selecție, respectiv, unitatea militară în care urmează să susțină probele de selecție, unitatea sanitară unde va avea loc examinarea medicală și unitatea în care se va executa programul de instruire inițială. De asemenea, candidații fără pregătire militară vor fi consiliați în ceea ce privește orientarea către arme ori servicii și specialități militare pentru care aceștia prezintă abilități și aptitudini.

Citit 17616 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.