Staţia cerută de cetățeni, neaprobată

Staţia cerută de cetățeni, neaprobată
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

„Ne bucurăm că strada Domnească a devenit pietonală sâmbăta şi duminica, în zona Romarta-Spicu, dar, odată cu devierea mijloacelor de transport, ar fi nevoie de o staţie Transurb intermediară între Potcoava de Aur şi Palatul Navigaţiei. Ideală ar fi o staţie în zona Elice, pentru a nu fi nevoiţi să parcurgem o distanţă atât de mare pe jos”, ne-au sesizat la redacţie mai mulţi gălăţeni dependenţi de transportul public local.

Într-adevăr, prin închiderea traficului auto pe strada Domnească, între strada Brăilei şi strada Navelor (zona Spicu), parcursul unor autobuze a fost modificat. Mai exact, traseele 10, 15, 24, 29 şi 34 au fost deviate de la Potcoava de Aur pe strada Prelungirea Traian - bulevardul Marea Unire - strada Portului. Iar staţiile din zona Spicu au dispărut.

La solicitarea noastră, Biroul de Presă al Primăriei ne-a transmis că municipalitatea a încercat să vină în întâmpinarea solicitărilor transmise de cetăţeni şi a propus înfiinţarea a două staţii, una pe tur, una pe retur, în zona intersecţiei străzii Roşiori cu Prelungirea Traian. Din păcate, Comisia de siguranţă a circulaţiei nu a fost de acord cu această măsură.

Citit 7953 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 08:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.