Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un gălăţean de 52 de ani s-a ales cu o pagubă însemnată după ce locuinţa i-a fost "vizitată" de un infractor a cărui ocupaţie este să se plimbe prin ţară şi să fure. Neplăcuta "surpriză" a venit la jumătatea lunii iunie, când, după ce a revenit de la serviciu, în apartamentul pe care îl are într-un bloc din Micro 20, omul a descoperit că locuinţa îi fusese spartă. Şi nu oricum, ci de un hoţ care muncise ca să ajungă în interior şi care avusese destul timp să îi fure toţi banii şi bijuteriile din casă: 15 grame de aur, 18.000 de lei şi 700 de euro. Poliţiştii au constatat, la faţa locului, că hoţul acţionase profesionist, pătrunzând în holul blocului şi întrând în locuinţă pe fereastra de la baie, după ce a smuls gratiile. Anchetatorii aveau să afle că cel pe care îl căutau era venit de prin alte părţi şi că, între timp, se mai plimbase prin ţară pentru a fura, fiind prins şi arestat la sute de kilometri de Galaţi. "În urma cercetărilor efectuate în cauză de polițiști de la Biroul Investigații Criminale, în cooperare cu cei din cadrul Poliției Municipiului Deva, a fost identificat autorul infracțiunii, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Brăila, recidivist, arestat într-o altă cauză și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, din cadrul IPJ Hunedoara", declară ag. şef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Suspectul a fost audiat cu privire la fapta de la Galaţi, recunoscând totul, însă nu a mai putut restitui nimic din ceea ce a furat. El este cercetat pentru furt calificat.

Citit 3693 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2020 17:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro