Minor la volan, a boţit maşina poliţiei

Minor la volan, a boţit maşina poliţiei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un adolescent de 16 ani a reuşit o ispravă de zile mari, după ce s-a urcat la volanul unei maşini, a pornit la plimbare prin trafic şi a provocat un accident rutier, nici mai mult nici mai puţin decât cu maşina Poliţiei Rutiere. Impactul s-a produs pe o stradă din satul Toflea, între autoturismul şofat stângaci de adolescentul care încerca să treacă cât mai neobservat şi autospeciala aparţinând Biroului Rutier Tecuci.

"Minorul nu a păstrat o distanță laterală suficientă și a intrat în coliziune cu autospeciala care circula din sens opus în mod regulamentar și era condusă de un polițist din cadrul Poliției Municipiului Tecuci, aflat în timpul serviciului", explică ag. şef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Niciunul dintre ocupanţii celor două maşini nu a fost rănit, dar şoferul minor va avea probleme, pentru că, firesc, nu deţinea permis de conducere şi implicit nici dreptul de a se fi urcat la volan. El este acum cercetat penal şi riscă cel puţin un an de închisoare.

Citit 1609 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iulie 2020 21:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.