Oameni transportaţi cu dube de marfă (VIDEO)

Oameni transportaţi cu dube de marfă (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Nu mai puţin de şase microbuze destinate transportului de mărfuri au fost depistate în trafic, în decurs de două zile, în timp ce efectuau curse, contra cost, pentru zeci de persoane.

Constatările au fost făcute în zona Slobozia Conachi de poliţiştii Serviciului Rutier, care au identificat autoutilitarele ce nu erau omologate pentru transportul de persoane şi nu aveau, efectiv, niciun fel de condiţii pentru a asigura astfel de servicii în condiţii de minimă siguranţă.

"În zona localității Slobozia Conachi, polițiștii au depistat şase autovehicule care efectuau transport de persoane, fără a deține licență de transport sau alte documente specifice tipului de transport efectuat. Cu toate că autovehiculele ar fi trebuit utilizate exclusiv pentru transportul de marfă, în habitaclul acestora au fost identificate 66 de persoane, transportate ilegal", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei şase şoferi au fost amendaţi, cuantumul total al sancţiunilor ajugând la 26.000 de lei. În plus, în fiecare caz au fost reţinute certificatul şi plăcuţele de înmatriculare, şoferii neamaiavând dreptul să le pună în circulaţie timp de şase luni.

Nici călătorii nu au scăpat mai uşor. Doi dintre cei 66 de oameni care acceptaseră, pe banii lor, să fie transportaţi precum sacii de cartofi, au fost amendaţi cu câte 500 de lei pentru că nu aveau mască de protecţie.

Citit 1635 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2020 20:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.