Hoață în serie, prinsă în Galați

Hoață în serie, prinsă în Galați

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

O gălățeancă în vârstă de 44 de ani, condamnată la mulți ani de închisoare pentru comiterea mai multor furturi, a fost capturată după ce a dat o nouă lovitură. Femeia a ajuns în custodia poliției pentru că pe numele ei exista, de la jumătatea lunii august, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Sectorului 1, care o trimite după gratii pentru 6 ani și 8 luni, fiind găsită vinovată de furt calificat. În timp ce era căutată de autorități, gălățeanca a revenit în orașul natal, unde, pe 14 septembrie, a mai comis un furt dintr-o locuință de pe strada Macedonă. Ea a fost arestată și dusă în penitenciarul Galaţi, în vedera executării pedepsei aplicate de magistrații din Capitală, urmând să fie trimisă în judecată și pentru fapta săvârșită la Galați.

Citit 6662 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 01:25

1 comentariu

  • postat de ariciul Miercuri, 23 Septembrie 2020 13:20 89.39.81.*** Link la comentariu
    0
    29

    Si care e ma galateanca aia?n-=ar trebui so stim si noi ?Cititorii ? Eventualele victime?Poate e o cunostinta a fiecaruia dintre noi ,dar care nu iam dat posibilitatea de a ne talhari?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro