Bătrân imobilizat, atacat în casă

Bătrân imobilizat, atacat în casă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

Un tecucean în vârstă de 89 de ani a trecut prin clipe de coșmar, după ce s-a trezit, la ceas de seară, cu un individ care i-a intrat în casă pentru a-l jefui. Octogenarul, bolnav și imobilizat la pat, nu a putut opune niciun fel de rezistență în fața individului, un tânăr de 31 de ani, care i-a scotocit prin casă fără nicio reținere și i-a luat mai multe bunuri, dar și o sumă de bani. Norocul bătrânului a fost un nepot, care a sosit la el și l-a surprins pe hoț în acțiune. A sunat la jandarmi, echipajul prinzându-l pe tâlhar în flagrant. "Bărbatul în cauză a fost găsit de către jandarmi în locuința bătrânului, iar asupra acestuia a fost găsită cartea de identitate a bătrânului, cardul de sănătate al acestuia și suma de 173 de lei, singurii bani pe care omul îi avea în casă", a precizat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați. Individul a fost dus la poliție, unde i s-a întocmit dosar penal.

Citit 1611 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Septembrie 2020 00:44

2 comentarii

 • postat de antonescu Duminică, 27 Septembrie 2020 10:59 89.137.230.*** Link la comentariu
  0
  2

  Ce fel de om e asta care ataca batrani de 89 de ani? Munca nu ii place? Vrea doar sa fure? Esti tanar si in putere dute si munceste si nu fura ca de la furt se ajunge la crima apoi stai toata viata inchis ca un sobolan!

  Raportează
 • postat de Galatean Sâmbătă, 26 Septembrie 2020 15:13 78.96.81.*** Link la comentariu
  2
  8

  Nu va mirati, acest gen de om este produsul societatii, creata in urma voturilor la fiecare scrutin electoral, la 4 ani, timp de 30 de ani!

  Si, da, asemenea specimene reprobabile de om au fost dintotdeauna, veti spune, insa perioadele evolutive ale societatii, prin insasi caracterul lor evolutiv, trebuia sa modifice structura morala a omului, care ar fi marcat perfectiunea!

  Este suficient ca reminescentele morale negative formatoare de caractere, in randul populimii needucate si iresponsabile, votante, neeliminate si promovate fara discernamant, iar si iar, sa fie iar votate, cauze irefutabile de regres a societatii!

  Se va vedea si la acest scrutin electoral, cum personaje, migratoare prin toate partidele,care, timp de 30 de ani, nu au facut altceva decat sa-si promoveze interesele personale, familiale si de grup mafiot, in detrimentul celor care i-au votat si insusit minciunile din campaniile electorale, vor fi votati din nou!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.