Copacii cad ca popicele pe DN 26

Copacii cad ca popicele pe DN 26

Foto: Nicoleta Buimac
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

O gălățeancă și-a văzut SUV-ul avariat grav și a fost la un pas să fie rănită, după ce un copac de pe marginea Drumului Național 26 s-a prăbușit din senin, pe carosabil. Experiența care se putea solda cu consecințe și mai grave a Nicoletei Buimac s-a petrecut marți, 29 septembrie, pe raza localității Stoicani.

”Veneam la Galați dinspre Vădeni, și la un moment dat, de pe partea stângă a șoselei, s-a rupt un copac. O creangă groasă a ajuns chiar în fața mașinii, din inerție am trecut peste ea și apoi am ajuns în șanț. Noroc că am o mașină mai solidă și nu am pățit nimic, s-au deschis airbagurile”, ne-a adus la cunoștință femeia.

Arborele căzut fulgerător pe șoseaua care pe acea porțiune nu are decât două benzi nu ar fi singurul cu risc de rupere. ”Mai este un copac, jumătate rupt, o să cadă și acela, iar data viitoare poate cineva nu va mai avea atât de mult noroc. I-am chemat pe cei de la CNAIR, au venit, au luat copacul, dar au spus că nu e responsabilitatea lor, ci a Primăriei, pentru că acolo e drum în interiorul localității. Eu oricum îi voi da în judecată, pentru că trebuie să aibă grijă la acești copaci care la un vânt mai puternic sau o furtună se pot rupe oricând”, conchide Nicoleta Buimac. Femeia va trebui acum să își repare autoturismul avariat de copacul uscat.

Citit 3988 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2020 00:46

2 comentarii

 • postat de eu Joi, 01 Octombrie 2020 14:06 188.24.203.*** Link la comentariu
  4
  1

  Vezi ca Lady Diana a murit in poate cea mai sigura masina, nici blindajul nu a scapat-o. N- ai avut viteza, las-o pe asta cu masina mai solida ... Fa-ti cruce cu amandoua mainile si lasa trufia! Iar restul mai invatam o data ce inseamna natura umana, iesi cu bine din intalnirea cu Creatorul si alta grija decat sa te preamaresti nu ai .... Sper ! Toate cele bune !

  Raportează
 • postat de Dați in judecată, recuperati banii pentru reparații. Joi, 01 Octombrie 2020 09:36 213.233.88.*** Link la comentariu
  0
  8

  În oraș se taie copaci în draci, și pe șosele cad copaci, de putrezi. Dati în judecată pe ăștia de la drumuri, măcar să vă recuperați banii, pentru reparațiile mașini.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.