Noi insule ornamentale pe scuarul central al străzii Brăilei

Noi insule ornamentale pe scuarul central al străzii Brăilei

Foto: Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)
4 comentarii

O nouă porţiune din scuarul central al străzii Brăilei se află în curs de amenajare peisagistică. Deocamdată, au "răsărit" noi insule de plante decorative şi urmează ca săptămâna viitoare să sosească şi ruloul de gazon, sistemul de irigaţii fiind finalizat.

Lucrările sunt executate de angajaţii SC Gospodărire Urbană SRL. Potrivit directorului societăţii, Dragoş Magearu, anul acesta se va finaliza amenajarea peisagistică a aproximativ 7.000 de metri pătraţi de scuar central al străzii Brăilei, cuprins între Stirex şi strada Alexandru Cernat.

Autorităţile şi-ar fi dorit ca întregul scuar, până la intersecţia cu bulevardul George Coşbuc, să fie plantat cu gazon şi decorat cu plante ornamentale, dar finalizarea lucrărilor de reabilitare a reţelei de distribuţie a apei potabile executate de asocierea SC Rotary Construcţii SRL Bucureşti - Delta Antrepriza de Construcţii - Montaj 93 SA Bucureşti se tot prelungeşte.

Citit 7016 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 00:35

4 comentarii

 • postat de NuGalati Duminică, 11 Octombrie 2020 00:30 84.117.46.*** Link la comentariu
  1
  5

  Orasul arde....alesii ne pun floricele. Eh! Cand inmormantam interesul sporit al alesilor locali legat de acest oras care a avut potential ne trebuie asa o zona aparte cu ornamente extrem de scumpe. Nu uitati ca in GL locuri de munca nu mai avem, scoli renovate la ce bun, strazi peticite nu asfaltate, copaci- ce sunt aia?! Si ce ma doare cel mai rau sunt bordurile. Imi pare rau sa o spun dar Galatiul a ajuns un fel de ghena de gunoi care ocazional mai primeste o imbunatatire!

  Raportează
 • postat de Tudor V Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 13:55 89.136.0.*** Link la comentariu
  1
  16

  Comentam peste aproximativ patru ani, ca la aceasta etapa uzam tastatura degeaba. Nu le pasa noilor alesi nici macar de membrii formatiunii care i-au votat!

  Raportează
 • postat de Galatean Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 07:36 95.76.3.*** Link la comentariu
  1
  25

  Inchipuiti-va ca pana la aranjamentele astea florale, de aproape o luna si jumatate, zilnic, in jur de 8-10 muncitori, au intors pamantul pe dos de vreo zece ori, in segmentul potcoava-banci; ba au sapat un sant sa puna o conducta din pvc, dupa, au adus niste pamant plin cu bulgari, l-au cernut, imprastiat si nivelat, dupa aceea iar au sapat un sant...,doamne!, 8-10 oameni se bateau de musca, dand alene si aiurea cu lopetile...

  Ca fost conducator de locuri de munca in constructii, stiind ca muncitorul trebuie sa munceasca efectiv organizat 480 de minute, 8 ore pe zi, pentru salariu respectiv, ma intreb, cine conduce societatea asta in halul asta, de unde bani de salarii pentru asa chiuleala in vazul lumii, pe banii contribuabililor!

  Alo, Primaria, ia vedeti ce se intampla la ADP, firma din consortul administratiei publice!

  Este posibil o asemenea bataie de joc, de fapt sfidare a conceptului muncii corecte si cinstite!????

  Raportează
 • postat de Un Gălățean Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 02:28 188.24.199.*** Link la comentariu
  3
  12

  Nu vă supărați : nisipul care s-a întins face parte din pieisiagistică, este ceva exclusivist sau asta e noul trend? sau se prinde mai bine gazonul?! Doamne ferește ce minți luminate mai avem.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.