Urgenţele funcţionează în regim normal

Urgenţele funcţionează în regim normal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Spitalul Clinic Judeţean şi Spitalul de Copii vor asigura serviciile de urgenţă în zilele de sărbătoare * Două farmacii au program permanent de Paşte * Certificatele constatatoare de deces vor fi eliberate de serviciul de Ambulanţă *

Persoanele care se vor confrunta cu probleme de sănătate în zilele următoare se pot adresa aceloraşi unităţi care asigură serviciile de urgenţă în mod normal.

Astfel, pe durata sărbătorilor de Paşti, atât la Spitalul Clinic Judeţean, cât şi la Spitalul de Copii unităţile de primire urgenţe vor funcţiona în regim normal, iar toate liniile de gardă vor fi asigurate.

Cei care vor avea ghinionul de a suferi de dureri chinuitoare de dinţi chiar în aceste zile trebuie să ştie că vor găsi alinare doar la camera de gardă a Spitalului Clinic Judeţean, care va asigura în această perioadă  urgenţele stomatologice.

Farmaciile Hygeia, situată vizavi de Spitalul Judeţean, şi Centrofarm, de lângă Palatul de Justiţie, vor funcţiona şi ele în regim permanent.

În cazul unui deces, rudele se pot adresa serviciului de Ambulanţă împuternicit să elibereze actele constatatoare de deces.

„Dacă familia nu poate contacta medicul de familie, în cazul unui deces, va contacta Ambulanţa, care în această perioadă de Paşti va putea elibera certificatele de deces”, a declarat dr. Valentin Boldea, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi.

Să sperăm însă că toate aceste măsuri le vor fi de prisos gălăţenilor în zilele de sărbătoare.

Citit 757 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.