Nuntă, botez și logodnă, oprite cu poliția

Nuntă, botez și logodnă, oprite cu poliția
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Trei petreceri private organizate în tot atâtea restaurante din județul Galați au fost oprite de poliție, în noaptea de sâmbătă spre duminică. 130 de persoane au fost prinse în ilegalitate, în timp ce participau la evenimentele găzduite de localuri, unul din Galați, unul din satul Costi și unul din municipiul Tecuci. Cei mai mulți participanți, 70, au fost depistați la o nuntă de argint, organizată la un restaurant de pe strada Brăilei.

Echipele de polițiști, inspectori ai ITM, DSP și OPC, care au descins în locația respectivă, au constatat că se încălcau prevederile legale privind împiedicarea răspândirii infecției cu virusul Sars-Cov-2, motiv pentru care au dispus încetarea imediată a petrecerii. În timp ce invitații au părăsit incinta, administratorul societății a primit o amendă de 6.000 de lei.

O amendă similară și întreruperea chefului au fost măsurile aplicate și în cazul unui botez cu 30 de persoane, organizat la un restaurant de pe raza localității Costi, din comuna Vânători.

Ultimul eveniment stopat de apariția forțelor de ordine a fost la Tecuci, unde doi tineri au renunțat să își mai serbeze logodna la care invitaseră 30 de persoane, după ce polițiștii au apărut în restaurant. Invitații au fost nevoiți să plece, după ce autoritățile s-au asigurat că niciunul nu figura în evidențe ca infectat cu noul coronavirus, administratorul localului a primit o amendă de 3.000 de lei, iar restaurantul a fost închis.

Citit 4842 ori Ultima modificare Duminică, 25 Octombrie 2020 22:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.