Stație de încărcare electrică la ”Viața liberă”

Stație de încărcare electrică la ”Viața liberă”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

La sediul cotidianului ”Viața liberă” din strada Domnească nr. 68, Trustul de Presă ”Dunărea de Jos” pune gratuit la dispoziția deținătorilor de mașini electrice sau hybrid, cu opțiune de încărcare plug-in, stația de încărcare a acestor autovehicule până la finele anului 2020.
Datorită faptului că autoturismele electrice comandate de noi la dealerul Ford vor sosi de abia în luna februarie a anului viitor, gălățenii preocupați de protecția mediului, posesori ai unor autoturisme nepoluante, vor putea accesa stația de încărcare de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 16,00.
Facem precizarea că pentru obținerea codului de acces necesar începerii încărcării autovehiculului este nevoie de o singură vizită la secretariatul cotidianului ”Viața liberă”. Totodată, menționăm și că cei interesați trebuie să nu uite cablul de încărcare cu care a fost dotată mașina la achiziție.
Vor avea acces la staţia de încărcare doar maşini ale persoanelor fizice, nu şi autoturisme folosite în scop comercial, precum taxiurile sau maşinile de firmă.

Citit 1692 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Noiembrie 2020 13:58

1 comentariu

 • postat de Daniel
  Vineri, 13 Noiembrie 2020 17:08
  5.13.190.***
  Doar una, oricum felicitari pentru initiativa!

  V-as sfatui sa taxati incarcarea la o valoare normala a electricitatii altfel se vor ingramadi toti taximestristii si mocangii.
  2
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.