Suspendare temporară a unor activităţi la Direcţia de Impozite a Primăriei

Suspendare temporară a unor activităţi la Direcţia de Impozite a Primăriei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Printr-un comunicat de presă, Direcția de Impozite, Taxe şi Alte Venituri Locale din cadrul Primăriei municipiul Galați informează că își suspendă temporar câteva dintre activitățile cu publicul, ca urmare a măsurilor ce se impun după confirmarea unui caz de infectare cu Covid 19 în rândul angajaților.

"Nu se vor putea depune documente pentru înregistrarea și radierea imobile, sunt suspendate activitățile de depunere a declarațiilor pentru taxa de habitat și cele de depunere a cererilor de transfer auto. Pentru depunerea acestor documente, solicitanții au la dispoziție adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În schimb, se vor face după programul normal în continuare încasări de numerar și cu cardul, înregistrarea cererilor de vânzare și cumpărare auto, se eliberează certificate fiscale și se înregistrează în continuare declarații pentru persoanele juridice", precizează instituţia.

Citit 3072 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Noiembrie 2020 08:37

2 comentarii

 • postat de realitatea
  Luni, 23 Noiembrie 2020 23:02
  89.137.230.***
  Nu se poate digitaliza 100%. Sunt cetateni care nu au computer acasa sau internet pentru ca sunt prea saraci si batranii nu stiu sa foloseasca internetul si nici nu au computere sau internet. Daca se strica calculatorul dureaza cel putin 5 luni sa imi cumpar altul la salariile astea minime pe economie. In timpul ala trebuie sa merg la ghiseu sa platesc cu riscul de a lua covid.
  0
  2
  Raportează
 • postat de 1qlee
  Marți, 17 Noiembrie 2020 18:55
  188.24.203.***
  După atâtea luni de covid(9) primăria nu a pus la punct un site bun, pentru ca cetățenii (macar o parte) sa nu mai fie nevoiți sa se plimbe pe la ghișee. Si nici nu va face nimic pentru ca si-ar pierde scaunele 50% dintre pile si umpluturi de partide. Pentru ca vor rămâne numai cei ce fac cu adevărat ceva.
  0
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.