Fundația „Gloria Education” ne invită să plantăm împreună

Fundația „Gloria Education” ne invită să plantăm împreună
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Parteneriatul dintre Primăria Galați și Fundația "Gloria Education", început cu proiectul "Hygienium Bike", continuă cu un nou proiect, "GREEN GLORIA", având și el aceeași idee, aceea de a construi, împreună cu noi, gălățenii, un oraș verde. Proiectul "GREEN GLORIA Educație în natură, Plantăm împreună!", își propune plantarea a 10.000 de puieți forestieri în Galați, primii 5.000 în această toamnă și ceilalți 5.000, în primăvara anului viitor.

Astfel că gălățenii care doresc să se implice în acest proiect, pentru o viață mai sănătoasă, o educație ecologică cultivată în permanență și un mediu înconjurător mult mai sănătos în orașul în care trăim noi și copiii noștri, sunt așteptați de reprezentanții Fundației "Gloria Education", în cele două weekenduri următoare, în parcul din Micro 21, în spatele Școlii Nr. 3 și al Mănăstirii "Sf. Treime". Primii 5.000 de puieți vor fi plantați în zilele de sâmbătă, 21 și 28 noiembrie, între orele 10,00 și 14,00 și duminică, 22 și 29 noiembrie, între 15,00 și 18,00.

Este important ca gălățenii care doresc să se implice în plantarea acestor puieți să aibă la ei hârleț sau lopată și un recipient cu apă. De restul se ocupă Fundația "Gloria Education": achiziția puieților, săparea gropilor, plantarea și udarea inițială a copacilor.

Împreună, pentru un oraș VERDE!

Citit 1297 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020 01:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.