Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Parteneriatul dintre Primăria Galați și Fundația "Gloria Education", început cu proiectul "Hygienium Bike", continuă cu un nou proiect, "GREEN GLORIA", având și el aceeași idee, aceea de a construi, împreună cu noi, gălățenii, un oraș verde. Proiectul "GREEN GLORIA Educație în natură, Plantăm împreună!", își propune plantarea a 10.000 de puieți forestieri în Galați, primii 5.000 în această toamnă și ceilalți 5.000, în primăvara anului viitor.

Astfel că gălățenii care doresc să se implice în acest proiect, pentru o viață mai sănătoasă, o educație ecologică cultivată în permanență și un mediu înconjurător mult mai sănătos în orașul în care trăim noi și copiii noștri, sunt așteptați de reprezentanții Fundației "Gloria Education", în cele două weekenduri următoare, în parcul din Micro 21, în spatele Școlii Nr. 3 și al Mănăstirii "Sf. Treime". Primii 5.000 de puieți vor fi plantați în zilele de sâmbătă, 21 și 28 noiembrie, între orele 10,00 și 14,00 și duminică, 22 și 29 noiembrie, între 15,00 și 18,00.

Este important ca gălățenii care doresc să se implice în plantarea acestor puieți să aibă la ei hârleț sau lopată și un recipient cu apă. De restul se ocupă Fundația "Gloria Education": achiziția puieților, săparea gropilor, plantarea și udarea inițială a copacilor.

Împreună, pentru un oraș VERDE!

Citit 566 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020 01:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro