Alți cinci gălățeni au pierdut lupta cu infecția

Alți cinci gălățeni au pierdut lupta cu infecția
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

164 de gălățeni au fost confirmați ca purtători ai virusului Sars-Cov-2, în urma celor 399 de teste efectuate în unitățile spitalicești din județ, în ultimele 24 de ore, ceea ce face ca numărul total al infectaţilor înregistrat în judeţul nostru de la debutul crizei sanitare să ajungă la 10.529. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 17 persoane au fost reconfirmate în ultimele 24 de ore.

În același interval, 203 pacienţi internaţi în spitale au fost declaraţi vindecaţi la retestarea care a precedat externarea din unităţile medicale de profil. În total, 8.321 dintre pacienţii diagnosticaţi de la începutul pandemiei au fost declaraţi vindecaţi.

Dacă în prima zi a săptămânii nu a fost raportat niciun deces, marți a adus un nou "boom" în rândul morților de COVID-19. Cinci bolnavi în stare gravă au pierdut lupta cu boala, ceea ce face ca numărul total al deceselor în rândul gălățenilor care s-au infectat cu COVID-19 de la debutul crizei sanitare și nu au supraviețuit, majoritatea pe fondul unor comorbidități, să ajungă la 276.

Potrivit informaţiilor furnizate de Prefectura Galaţi, de la începutul pandemiei au fost efectuate 62.660 de teste.

Marți, se aflau în carantină la domiciliu 435 de persoane, iar în izolare la domiciliu erau 34 de gălăţeni. În regim de carantină instituţionalizată se aflau 44 de oameni, iar în izolare instituţionalizată, 351.

Citit 2553 ori Ultima modificare Marți, 01 Decembrie 2020 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.